Uutiset

Jouko Valkonen Jymyn koripallojaoston puheenjohtajaksi

Syksyllä 2017 käynnistyvälle koripallokaudelle Orimattilan Jymyn koripallojaosto starttaa Jouko Valkosen ohjaksissa.
Joukolla on vahva urheiluseurahistoria Orimattila Badminton Clubin puheenjohtajana sekä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu Ry:n pitkäaikaisena hallituksen jäsenenä. Viime vuosina hänen urheiluaktiivisuuden painopiste on siirtynyt koripallon pariin lasten urheiluharrastuksen myötä ja koripallokentät ympäri Suomea ovat tulleet tutuiksi.
-Jymyn koripallolla on erittäin vahva historia paikkakunnalla. Kaikkien ikäluokkien valmentajat ovat rautaisia ammattilaisia juniorivalmennuksessa ja opetusalan ammattini kautta arvostan myös suuresti hienoa kasvatuksellista panosta, mitä joukkuelajissa vaalitaan. Näkemäni perusteella pelaajien vanhemmat osallistuvat aktiivisesti talkoillen joukkueiden toimintaan, joka mahdollistaa myös harrastuksen kulujen pysymisen siedettävänä perheille. Tällaisen toiminnan vetäjäksi ja kehittäjäksi onkin ilo lähteä, uusi puheenjohtaja Jouko hehkuttaa.
Aiempi puheenjohtaja Panu Juonala jatkaa koripallojaoston jäsenenä taaten historiatiedon ja hyvien käytäntöjen sujuvan siirron puheenjohtajalta toiselle.
-Koripallojaoston jäsenet ovat erittäin sitoutuneesti ja innostuneesti osallistuneet seuratoiminnan organisointiin ja kehittämiseen. Loistava porukka on tehnyt puheenjohtajan elämän mukavaksi. On ollut ilo seurata eri joukkueiden positiivista touhua kentillä ja katsomoissa vihreissä takeissa. Jymyllä on hyvä maine koripallopiireissä ja sitä henkeä edelleen vaalitaan koko porukan voimin, Panu toteaa.
Koripallojaoston kokoonpano:
Puheenjohtaja Jouko Valkonen, rahastonhoitaja Pirkko Valtanen, jaoston jäsenet Mika Andersin, Panu Juonala, Tuomo Juppi, Tuomo Karjalainen, Hannu Kesänen, Sami Partanen, Jarkko Sallinen, Susanna Särkinen, Teija Tonteri.
Uudet ja vanhat harrastajat, lähtekää innolla koriskentille. Hyvä JYMY!