Uutiset

Jymy voittoon -konsertti 21.5.2017

Jymy voittoon -konsertin ajatus virkosi keväällä 2016, kun muutamat korisjunnut esiintyivät seuran omassa tilaisuudessa pelikavereita ja vanhempia ilahduttaen. Nina Karjalainen näki vision monipuolisesta jymynnäköisestä konsertista ja hänestä tuli projektin moottori. Käyntiinpotkaisupalaverista lähtien oli selvää, että Orimattilasta produktion musiikillisen puolen vetäjäksi olisi saatava musiikkimestari Antero Taavila. Myöhemmin mokkapalakuoroksi ristitty Jymy-huulet kokoonpano energisiä korisäitejä selvitti ensimmäisen rastinsa ja onnistui houkuttelemaan Anteron taiteelliseksi veturiksi.
Vuoden harjoittelu tiivistyi sopivaan esiintymisjännitykseen Myllylän koulun juhlasaliin sunnuntai-iltapäivänä. Konsertti eteni Sirpa Kivisen taitavasti laadittujen Mielensä Ilahduttajan juontojen mukaisesti, mitkä kuljettivat esitysten välissä tarinaa sutjakasti eteenpäin. Tarinassa yhdistyivät sulassa sovussa musiikki ja urheilu; kappale Night Train pysähtyi Hennan asemalla ja Eva-kappaleen unelmissa siinsi myös uuden Urheilutalon parketti.
Konsertti oli onnistuttu suunnittelemaan tavoitteensa mukaisesti monipuoliseksi tarjonnaltaan. Pallot pomppivat osana showta rytmiä lyöden ja väliin kuultiin taidokkaita sooloesityksiä mikrofonin takaa. Katsomossa 170 kuulijaa hörähteli tyytyväisyyttään esitysten lomassa ja korisleipureiden mokkapalakahvit puoliajalla sopivat iltapäivän ilahduttavaan teemaan.
Konsertin jälkeen selvästi ilahtuneelta vaikuttanut kulttuuri- ja urheilukriitikko Pekka Kuosa oli ilmeisen tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa, kun hän alkoi välittömästi houkutella esiintyjiä Orimattilan Petojen konserttiin.

Tilastotietoa konsertista:
Antero Taavila; piano, rummut, soolo, kuoro
Tiina Seppänen; soolo
Petra Karjalainen; soolo
Emma Seppänen; soolo
Ilari Nieminen; rummut, piano
Maija Kuisma; piano
Olga Partanen; piano
Kristian Lampen; kitara
Mokkapalakuoro; Sari Hyväkkä, Mirja Heikkilä, Virpi Kaikko, Nina Karjalainen, Tiina Seppänen
Korisurhojen kuoro; Ari Kuisma, Tapio Hirvonen, Antero Taavila
C-tyttökuoro; Ida Valkonen, Emma Lampen,
Minitytöt; joukkueen kuoro
Sanni Rutila, Ruusu Juonala, Sole Juonala; juontajat
Supermikro Jalo Juppi; donkki